Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Var mı? Kuzeyboruspor gibi en üst ligde mücadele eden!

Kuzeyboruspor işi seriye bağladı

Kuzeyboruspor işi seriye bağladı

Kuzeyboruspor 3- Karayollarıspor -0

Sultanlar liginde mücadele eden Kuzeyboru kadın voleybol takımı ligin 7’nci haftasında sahasında ligde son sırada yer alan Karayollarıspor’u 3-0 mağlup ederek puanını 14 yapıp, ligde 4’ncü sıradaki yerini de garantiledi.

Cumartesi günü akşam saatlerinde Aksaray Spor salonunda oynanan müsabakada Kuzeyboruspor, sahasında Karayollarıspor ile karşılaştı.

Aksaray temsilcisi rakibini 25-20, 26-24 ve 25-18’lk set sonuçları ile 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmayı başardı.

Kuzeyboruspor karşılaşmada toplam 76 sayı kazandı. Bunlardan 63 tanesini kendi oyuncuları ile 13 tanesi de Karayollarısporun oyuncularının hatası ile elde etti. Kuzeyboruspor karşılaşmada 63, Karayolları ise 44 sayı kazandı. Kuzeyboruspor 113, Karayolları 81 hücum yaptı.  49 hücum sayısı elde ederken Karayollarıspor ise 24, Kuzeyboruspor 8, Karayollarıspor 17 blok sayısı kazandı. Kuzeyboruspor6, Karayollarıspor 3 defa ace sayısı kazandı. Kuzeyboruspor 10, Karayollarıspor 8 defa servis hatası yaptı. Kuzeyboruspor 13, Karayollarıspor 18 başarılı servis karşılamada bulundu. Kuzeyboruspor 3, Karayollarıspor ise 6 defa hatalı servis karşıladı.

Karşılaşmada Kuzeyboruspor’un sayılarından 20 tanesi G. Gonzalez, 13 tanesini Edina Beğiç, 11 tanesi Büşra Kılıçlı, 6 tanesini Ezgi Akyıldız,  3 sayıyı Tuğba Şenoğlu, 2’şer tanesini Yaren Işık, Liray Akpınar, ve Gamze Kılıç kazandılar.

Karayollarıspor da ise Ceren Baysal ve E. Strunjak 9’ar, Elif Boran 6, Eylül Durgun 5, S. Leban 3, Sıla Saraçbaç ve Dilay Özdemir birer sayı elde ettiler.

Bu sonuçla Kuzeyboruspor 7’nci maçında 5’inci galibiyetini elde etti. Kuzeyin Sultanları ligde 14 puanla 4’ncü sırada yer aldı.

Kuzeyboruspor 18 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 15’de İstanbul’da Burhan Felek Spor salonunda Beşiktaş deplasmanında olacak. Ligde Beşiktaş kadın voleybol takımı 6 puanla 11’nci sırada yer alıyor. Haber: Ağustos GERÇE