Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP, Atatürk için çelenk sundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü sebebiyle Ankara Anıtkabir’e parti çelengi sunma programı düzelendi.

       
Parti Genel Meclis üyesi Ali Abbas Ertürk; “Atamıza da söz verdiğimiz üzere cumhuriyeti ve demokrasiyi korumak için atamızın ilkelerini yaşatmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Ankara’da düzenlenen programa CHP Parti Meclis üyesi Ali Abbas Ertürk’te katılım gösterdi. Anıtkabir’e çelenk sunma programı Cumhuriyet Halk Partisi Özgür Özel’in öncülüğünde Parti Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
Cumhuriyet’in Kurucu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıldönümü sebebiyle Ankara Anıtkabir’de Atatürk için çelenk sunma töreni gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Parti Meclis üyeleri, daha sonra 2. CHP Genel Başkanı olan İsmet İnönü’nün anıtına parti çelengi sundu.
Parti Meclis üyesi Ali Abbas Ertürk, törene yönelik yaptığı açıklamasında; “Genel Başkanımız Özgür Özel ve Parti Meclisi üyelerimizle birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 2. Genel Başkanımız İsmet İnönü’nün anıtlarına parti çelengimizi bıraktık. Atamıza da söz verdiğimiz üzere cumhuriyeti ve demokrasiyi korumak için atamızın ilkelerini yaşatmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Haber: Fatma Altınok