Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ara tatili verimli geçirmenin yollarını Bakanlık açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı okulların

Milli Eğitim Bakanlığı okulların ara tatile girmesiyle birlikte öğrencilerin aileleriyle birlikte zaman geçirebilecekleri etkinlik önerilerini erişime açtı.

2023- 2024 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili 13 Kasım Pazartesi günü resmen başlayacak olup 17 Kasım günü bitecek. Hafta sonu tatilleri ile birlikte 9 günün bulacak olan ara tatilde öğrenciler verilerle birlikte ara tatili verimli hale getirmesi için Milli Eğitim Bakanlığı etkinlik önerilerini erişime açtı.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Ailemle Oynuyorum”, “Ara Tatil Oyun Kitabım” el kitapçıkları ile çocuklar dijital dünyadan uzak kalarak aileleriyle birlikte kalite vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla hazırlandı.

Bununla birlikte ara tatil için öğrencilere oyun örnekleri kitapçılarının yanı sıra “Okul Öncesi Eğitim Ara Tatil Takvimi” içeriğiyle her güne özel bilmeceler ile aileleriyle birlikte zaman geçirecekleri oyun şeklinde örneklere yer verildi.

İlkokul öğrencileri için “Bil Bakalım, Aileyle Masal Okuma, Gezi Önerileri, Doğada Vakit, Dene Yap Etkinlikleri, Uykudan Önce” gibi önerilerin bulunduğu “Ara Tatil Etkinlik Takvimim” kitapçığı erişime açılarak öğrenciler ve ailelerinin beğenisine sunuldu.

Haber: Fatma Altınok