Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da o köylerde elektrik kesilecek!

MEDAŞ Elektrik Kesintisi Programı

MEDAŞ Elektrik Kesintisi Programı Açıklandı: Aksaray’da İki Ayrı Bölgede Çalışmalar Yapılacak!

Aksaray’da elektrik dağıtımını sağlayan MEDAŞ Aksaray İşletmesi, planlı bakım ve yeni tesis çalışmaları kapsamında önemli bir duyuru yaptı. İşte ayrıntılar:

Elektrik kesintisi, 11 Kasım 2023 tarihinde saat 08:00 itibariyle başlayacak. İlk aşamada, Aksaray/Merkez, Bostanlık Köyü, Boyalı Köyü ve Cerit Köyü çevresindeki bölgeler etkilenecek. Cerit Sokak, Yukarı Cerit Sokak, Çavdarlılar Köyü ve çeşitli sokaklar kesintiden etkilenecek.

Çalışmaların tamamlanması durumunda, kesinti bitiş saatinden önce elektrik verilebileceği bildirilirken, İlk kesinti 13 Kasım 2023 saat 09:00 – 11:00, ikinci kesinti ise aynı gün 11:00 – 17:00 arasında gerçekleşeceği bildirildi.

Elektrik kesintisinin, MEDAŞ Aksaray İşletmesi tarafından yapılan yeni tesis çalışmalarından kaynaklandığı duyuruldu. Vatandaşlarımızın bu süreçte planlarını göz önünde bulundurarak gerekli önlemleri almaları önemle rica edilirken, Kesinti ile ilgili güncel bilgilere MEDAŞ resmi web sitesinden veya çağrı merkezi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Haber Ağustos Gerçe