Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Belediye Başkanlığı aday adayları için başvuru süreci başladı!

31 Mart 2024 tarihinde

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için AK Parti Aksaray İl Başkanlığı Genel Merkez talimatları doğrultusunda Belediye Başbakanlığı aday adaylı başvuru işlemleri için hazırlıklara başladı.
Aksaray AK Parti İl Başkanlığı tarafından yaklaşan yerel seçimlerinde Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru süreçlerinin başladığı açıklandığı bildirildi.
AK Parti, İl Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda; “Genel Merkezimizin yönlendirmesi doğrultusunda, Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi Üyeliği aday adaylığı başvuru sürecimiz resmi olarak 9 Kasım Perşembe günü itibariyle başlamış bulunmaktadır.

Dün itibariyle başlayan Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuru süreci, 17 Kasım Cuma günü sona erecektir” dedi.
Bununla birlikte Belediye Meclis üyelikleri aday adayları başvuruları ise bizzat yazılı olarak İl Başkanlığında yapılacağı belirtildi.
İl Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda başvuru yapacakların gerekli formları eksiksiz olmak zorunda olduğu önem taşıyarak; “Ayrıca, dün itibariyle başlayan Belediye Meclisi Üyesi adaylıkları 3 Aralık Pazar günü sona erecektir. Belediye Meclisi Üyelikleri aday adayı başvuruları bizzat yazılı olarak İl Başkanlığımıza yapılacaktır. Genel Merkezimiz tarafından belirlenen süreç içerisinde, aday adaylarımızın gerekli başvuru formlarını eksiksiz bir şekilde doldurmaları büyük önem taşımaktadır. Başvuru yapacak aday adaylarının saat 10:00 ile 19:00 arasında başvuruları alınacaktır” denildi.
Demokratik bir şekilde işlenmesi ve nitelikli adayların seçilmesinin kritik bir adım olduğunu ifade eden İl Başkanlığı; “AK Parti Aksaray teşkilatı olarak, bu sürecin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Aday adaylarımıza başarılar diliyor ve partimizin değerlerini, ilkelerini ve hizmet anlayışını en iyi şekilde temsil etmelerini bekliyoruz. Bu seçimler, toplumumuzun kalkınması ve refahı için büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle sürecin demokratik bir şekilde işlemesi ve en nitelikli adayların seçilmesi, toplumumuzun beklentilerini karşılamak için kritik bir adımdır. Bizler bu önemli süreçte şehrimiz için en iyi kararları alıp Türkiye Yüzyılın’da Kadim Şehrimiz Aksaray’ı daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz” dedi.
Haber: Fatma Altınok