Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti heyeti, Gülağaç ilçesinde sorun ve talepleri dinledi

Aksaray AK Parti teşkilatı

Aksaray AK Parti teşkilatı ilçe ziyaretleri kapsamında Gülağaç İlçesini ziyaret etti. AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Ulusoy, Bayram Çiçek, Şaban Yüksel, Şaban Bülbül, Şadi Etlik, Nedim Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, Başkan Yarımcısı Ahmet Semih Kılıç Gülağaç ilçesini ziyaret eden isim oldu.

     

AK Parti teşkilatının Gülağaç ilçesi ziyaretinde ilk durağı İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Harun Abur ile bir araya gelen AK Parti heyeti, ilçe de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  AK Parti heyeti İlçe yönetimimi ile birlikte teşkilat çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

AK Parti heyeti daha sonra Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen’i ziyaret ederek İlçe de yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulundu. İl Başkanı Aktürk ve beraberindeki heyet Gülağaç esnaf ve vatandaşları ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Gülağaç halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İl Başkanı Aktürk, esnaf ve vatandaşın sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm bulma yolunda bir süre sohbet etti.

Gülağaç ilçe Pazar alnında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti, vatandaş ve esnaflarla hasbihal ederek, istek ve beklentilerine kulak verdi.

Haber: Fatma Altınok