Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Borsa Başkanı Edirne’de!

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök Edirne’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 3 günlük görev sebebiyle Edirne’ye giden Ticaret Borsası Başkanı Özkök, Kapıkule’de çalışmalarına başladı.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, sınır kapısı Kapıkule’de çalışmalara başladı. 3 günlük Kapıkule Gümrük Kapısındaki görevi sebebiyle Edirne ziyaretlerinde bulunmak amacıyla Kapıkule’de çalışmalara başladı.

Türkiye’de tarihi eserler arasında yer alan tarihi miras Mimar Sinan’ın ustalık eseri Selimiye Camiinde almış olduğu görev nedeniyle tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Borsa Başkanı Özkök, Edirne ilinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Aksaray Ticaret Borası Başkanı Özkök, daha önce Aksaray ilinde Jandarma Komutanı olarak görev yapan Kıdemli Albay Hacı Ali Büber’i Edirne’de ziyaret etti. Borsa Başkanı Özkök, saha sonra Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Gümrük Bölge Müdürleri ile toplantı yaptı. Toplantıda yürütülen çalışmalar hususunda görüşme yapan heyet, istişarelerde bulundu.

Haber: Fatma Altınok