Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hizmet ve işbirliği vurgusu; Cumhur İttifakı MHP’den Başkan Dinçer’e ziyaret!

Aksaray’da Cumhur İttifak ortakları

Aksaray’da Cumhur İttifak ortakları bir araya geldi. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Burhanettin Karataş, İlçe Başkanı İrfan Çıtak, Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan, Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan ve beraberindeki heyeti ziyaret etti.

Aksaray MHP İl Başkanı olarak kısa zaman önce göreve başlayan Burhanettin Karataş, Aksaray Belediye Başkanı Dinçer’i ziyaret ederek Aksaray ilinde yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Belediye Başkanı Dinçer’i makamında ziyaret eden Aksaray MHP teşkilatı, Belediye Başkanı Dinçer’i Aksaray şehir için yaptıklarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Hizmet ve icraat siyasetlerini daha ileriye taşımak için çalışmaları sürdüreceklerini ifade eden Belediye Başkanı Dinçer; “Hizmet ve icraat siyasetimizi her zaman daha ileriye taşımak için birlikte ve güçlü bir şekilde çalışmayı sürdürecek, Türkiye yüzyılını hep beraber inşa edeceğiz. Başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

Haber: Fatma Altınok