Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İki kardeşi vurdu, tutuklandı

Aksaray’da Salı günü hayvan

Aksaray’da Salı günü hayvan pazarında iki kardeşi tabanca ile vuran ve yaralan 33 yaşındaki Baki D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray´da her Salı günü kurulan hayvan pazarında karşılaştığı husumetlileri Alper T. (28) ve ağabeyi İbrahim T.´ı (33), tabancayla sırtlarından vurarak yaralayan Baki D. (33), tutuklandı. Dinç, ifadesinde koyun otlama nedeniyle iki kardeşin kendisini daha önce dövdüğünü, dün de yine hayvan pazarında darbedilince kendisini korumak amacı ile olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

Olay, Salı günü sabah  saat 07.30 sıralarında Aksaray-Konya kara yolu üzerindeki hayvan pazarında meydana gelmişti. Pazara koyunlarını satmaya getiren Alper T. ve ağabeyi İbrahim T., aralarında husumet bulunan Baki D. ile karşılaştı. Burada çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Baki D., tabancayla  iki kardeşe ateş etti. Alper T. sırtından, İbrahim T. ise sırt, kol, bacak ve karnından yaralandı. Aldığı tekme ve yumruk darbeleriyle yaralanan Baki D. ise kavga da yaralanmıştı.

Baki D. olayın ardından özel bir hastanede tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Silahla yaralanan iki kardeş Alper ve İbrahim T.’nin ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Haber: Ağustos GERÇE