Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Fahri Solak’a “Kent ve Başkan Ödülü” verildi!”

Her sene düzenli olarak

Her sene düzenli olarak gerçekleşen Kent ve Başkan Ödülü bu sene de gerçekleşti. Kent ve Başkan Ödülü’nde Aksaray’dan sürpriz bir isim yer aldı. Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Aksaray’dan ilk kez bu ödülü almaya hak kazanan kişi oldu.

Kayseri’de düzenlenen Kent ve Başkan Ödülleri programı kapsamında çeşitli il ve ilçe başkanlarına ödül verildi. 2023 yılı kapsamında düzenlenen ödül programında Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak’a “Kent Başkanı” ödülü takdim edildi.

Kent ve Başkan Ödülleri programı kapsamında Kent Başkanı ödülünü almaya layık görülen Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, konu hakkında yaptığı açıklamada; “Her sene düzenlenen Kent  Başkanı ödül töreni Kayseri’de düzenleniyor. Aksaray ve ilçem adına bu ödüle bizler layık görüldük. Kayseri Valimizin dediği gibi, Pandemi 3 yıl sürdü ardından asrın felaketi olan depremle karşı karşıya geldik. Bizler bu dönemi bahane konusu yapmadık. İlçemiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık çalışmaya da devam ediyoruz. Sultanhanı her zaman en iyisine layık. Ben bu ödülü başta ilçe halkım adına alıyorum. Onlar olmasaydı bizler bir şey yapamazdık. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allaha emanet olun ”ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe