Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Özdemir: “Tarihe geçecek bir demokrasi örneği”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Kurultayı’nın tamamlanmasının ve değişim isteyen partililerin oylarının etkili sonuç vermesinin ardından, Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimi, konu hakkında açıklamada bulundu. “Değişim” diyerek kurultaya gittiklerini ifade eden Aksaray delegeleri, kurultaydan çıkan sonuç için “tarihe geçecek bir demokrasi örneği” ifadesini kullandı.
Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi delegeleri ve il örgütü olarak 38. Olağan Kurultay’a katılım sağlayan; Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, önceki dönem il başkanı ve milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk ve beraberindeki delege üyeleri Ankara’da gerçekleşen kongrenin ardından Aksaray’a döndüler.
Şehre dönüş sağlanması ile birlikte gerçekleşen kurultay hakkında açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir; 38.Olağan Kurultayımızı gerçekleştirdik. 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşen 38. Olağan Kurultayımıza, kurultay delegelerimiz ve parti örgütümüz olarak katılım sağladık. Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi il örgütü olarak, ilk günden itibaren değişim dedik ve yüzyılın değişimini gerçekleştirdik. Genel Başkanımız Özgür Özel’in önderliğinde yılmadan birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, iktidara yürüyeceğiz” İfadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe