Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ da sağlıkta verilen hizmetleri yerinde inceledi!

Aksaray Sağlık İl Müdürü

Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıyahşi İlçesindeki sağlık tesislerini ziyaret etti.

Aksaray Sağlık İl Müdürü Güleç, sağlık alanında verilen hizmetleri yakından takip etmek ve ilçelerde verilen sağlık hizmet kapasitesini arttırmak adına ziyaretlerde bulunarak incelemeler de bulunuyor.

Sarıyahşi Devlet Hastanesini ziyaret eden Sağlık İl Müdürü Güleç, ziyareti esnasından incelemelerde bulunarak, sağlık alanında yürütülen çalışmalar hakkında görüştü.

İl Sağlık Müdürü Güleç, ilgili birim ve sorumlularından devlet hastanesi hakkında iş ve işleyişler üzerine bilgiler aldı. İl Müdürü Güleç, sağlık personelleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. İl Müdürü Güleç, sağlık personellerinin sorun ve önerilerini dinledi.

Sağlık İl Müdürü Güleç saha sonra Sarıyahşi Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ederek personellerle bir araya geldi. Burada personellerden iş ve işleyiş hakkında bilgiler aldı.

İl Sağlık Müdürü Güleç, özverili çalışmalarından dolayı personellere teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok