Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da kamu alanları platformlarında güncelleme eğitimi verildi

Aile ve Sosyal Hizmetler

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki personel ve amirlerine yönelik kamu alımları platformunda yapılan güncellemeler ve taşra teşkilatında satın alma iş ve işlemleri hakkında eğitim verilerek devletin mali kaynaklarına yapılacak olan harcamalara hassasiyet gösterildiğine dikkat çekildi.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından  “Kamu alımları platformunda yapılan güncellemeler ve taşra teşkilatında satın  alma iş ve işlemleri” hakkında  eğitim düzenlendi.

Düzenlenen eğitim Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk başkanlığında gerçekleşti. eğitim seminerine İl Müdürlüğü bünyesindeki Kuruluşlar da idari ve mali hizmetlerle ilgilenen birim amiri ve ilgili personellere, İl Müdürlüğü personeli Kadir Atak tarafından “Kamu alımları platformunda yapılan güncellemeler ve taşra teşkilatında satın  alma iş ve işlemleri” hakkında  eğitim verdi.

Eğitimde güncel işlemler hakkında personellerle fikir alışverişinde bulunan İl Müdürü Aktürk, devletin mali kaynakları hakkında yapılacak olan harcamalara hassasiyet gösterildiğini vurguladı.

Haber: Fatma Altınok