Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor toparlanma çabasında

Türkiye ikinci liginde bu

Türkiye ikinci liginde bu sezon ilk defa mücadele eden Aksaray Belediyespor’da işler yolunda gitmiyor. Siyah beyazlı takım bir an evvel toparlanarak, istediği puanları hanesine yazdırmanın hesaplarını yapıyor.
Ligde geride kalan 12 haftada 10 puanla küme düşme potası içerisinde bulunan Aksaray Belediyespor oynadığı son dört müsabakada da puan çıkartamadı. Sahasında oynadığı Etimesgut Belediyespor‘u 3-0 mağlup ettikten sonra deplasmanda Erzincanspor’a 1-0, sahasında Fethiyespor‘a 2-1, deplasmanda İnegölspor‘a 4-1 ve yine sahasında Kastamonuspor’a 2-0 mağlup olarak son dört haftada puansız geçirdi.
Aksaray Belediyespor hafta sonunda deplasmanda Iğdırspor ile karşılaşacak. Siyah beyazlı takım bu karşılaşmanın hazırlıklarına salı gününden itibaren teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde devam ediyor.

Aksaray Belediyespor’u destekleyen Ergenekon taraftar grubu ve 68 Taraftar grubu Kastamonuspor müsabakası ardından futbolcuları tribünlere davet ederek destek ve moral verdiler.
Bu moralle Iğdırspor müsabakasına hazırlanan siyah beyazlı takım, Iğdır’da bir sürpriz yapmanın hesabı içerisinde bulunuyor. Aksaray Belediyespor, ikinci ligde tutunmanın çabası içerisinde yer alıyor. Ligin ilk yarısında kalan altı müsabakada en az dokuz ya da on puan çıkartıp ilk yarıyı sıkıntısız bir yerde tamamlamanın hesapları yapılıyor. Aksaray Belediyespor devre arasında yapacağı takviyelerle de ligin ikinci arasında düşme potasından uzaklaşıp ligi üst sıralarda tamamlamayı planlıyor.

Haber: Ağustos Gerçe