Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesinden, şehir trafiğini rahatlatma hareketleri!

Aksaray’da şehir içi trafik

Aksaray’da şehir içi trafik her yaz mevsiminde gurbetçilerin şehre gelmesi, sıla-i rahime dönmesi, mesai saatleri başlangıçları ve mesai saati bitimlerinde şehir içi trafiği adeta çekilmez hal alıyor.

Şehir içi trafik te şehirde kayıtlı araç sayısının da her geçen gün artması ve bu araçlarında sürekli trafikte olması trafik sorununu da hali ile gündeme getiriyor.

Şehir içi trafiğinde sorunların olmaya başlaması da Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’inde soruna çözüm bulması içinde arayışlar içine girmesine neden oldu.

İşte bu yönde Aksaray belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Göreve geldiğimizde günden bugüne yaptığımız projelerle trafiği rahatlatmaya devam ediyoruz.

Alpaslan Türkeş Bulvarında başlattığımız refüj ve kavşak çalışmaları ile şerit sayısını artırıyoruz. Bu sayede trafik daha rahat ve akıcı bir hale gelirken, geniş çim alanlarının sulanması nedeniyle oluşan su israfını da önlemiş oluyoruz.

Yol genişletme, Asfalt Çalışması, Aydınlatma direkleri, Yetişmiş ağaçların dikilmesi çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayarak trafiğe açacağız” dedi. Haber: Ağustos GERÇE