Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray zulme ‘Say Stop’ dedi!

Ak Parti Gençlik Kolları

Ak Parti Gençlik Kolları 81 ilde ‘Gazze’de Zulme Dur’ demek için bir basın açıklaması yaptı.

Aksaray Ulu Cami önünde öğlen namazına müteakip Aksaray Ak Parti Gençlik Kolları basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına; Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, Merkez İlçe Başkanı Av. Muammer Gür, Gençlik Kolları Şükrü Öztürk, Kadın Kolları başkanı Ferhan Polat, STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

81 ilde ortak yapılan basın açıklamasını Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk yaptı. Gençlik Kolları Başkanı Öztürk Ulu Cami önünde yaptığı basın açıklamasında İsrail’in saldırılarını şiddetle kınayarak şu ifadelere yer verdi.

Başkan Şükrü Öztürk; Günlerdir yükselen acı feryatlara, akan onca masum kana, dökülen gözyaşlarına seyirci kalamayan, mazlum ve masum coğrafyalar için her fırsatta hakkı ve hakikati haykıran AK Parti, Aksaray İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak Say Stop demek üzere toplanmış bulunmaktayız. 1948 yılından bu yana devam eden çatışmaların kronikleşmiş bir hal aldığı Filistin’de Katil İsrail, 7 Ekim’den bu yana küresel vicdanın derinden yaralayan, çok sayıda sivil can kaybının yaşandığı yeni bir çatışma ortamı oluşturmuştur. Her karış toprağının yoğun bombardımana tabi tutulduğu orantısız gücün, savaşlarda dahi kullanımı yasak olan fosfor bombalarının kullanıldığı, en temel insanlığı hakların dahi hiçe sayıldığı, insanlık onurunun ayaklar altına alındığı Filistin’de İsrail tarihe bir kez daha adını kara lekeyle yazmıştır” dedi.

Başkan Öztürk sözlerine; “Gazze’deki yaşlı, çocuk, kadın, her biriye bile su ve gıda dahil hiçbir ihtiyacın ulaşmasını engelleyen zalim İsrail’in bu gaddarlığı karşısında ne yazık ki sözde insan hakları savunucuları sessiz  kalmış, hatta katil İsrail’e karşı destek amacıyla sıraya girmiştir. İsrail tüm bu çağrılara daha fazla masum kanı dökerek cevap vermiştir” diyerek sözlerine son verdi.

Haber Fatma Altınok