Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, Seçimlere hazırlık için 7. bölge teşkilat ziyaretlerinde!

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Yaldır Aksaray’ın çevre illerine 7. Bölge Teşkilat ziyaretleri kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirerek il, ilçe ve teşkilat yöneticileriyle bir araya geldi.

Milletvekili Yaldır’a İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Alper Akdoğan ve Teşkilat Koordinatörü Mumin Günler eşlik etti.
Milletvekili Yaldır’ın ve beraberindeki heyetin ilk durağı Nevşehir oldu. Nevşehir İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret eden heyet burada il, ilçe başkanları ve teşkilat yöneticileri ile bir araya geldi.
İYİ Parti Şehircilik Politikaları ve Afet Yönetim Başkan Yardımcısı Rasim Ari Başkanının da katılım gösterdiği toplantıda, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ana konu oldu. Nevşehir Belediye Başkanı olarak İYİ Parti teşkilatının kazanması adına istişarelerde bulunuldu.
Milletvekili Yaldır, ziyaretin ardında yaptığı açıklamada; “İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı. Alper Akdoğan ve Teşkilat Koordinatörü Mumin Günler ile 7. Bölge Teşkilat ziyaretlerimiz kapsamında Nevşehir İl Başkanlığımızı ziyaret edip İl, İlçe Başkanlarımız ve kıymetli teşkilat yöneticilerimiz ile görüşüp, istişarelerde bulunduk. İYİ Parti Şehircilik Politikaları ve Afet Yönetim Başkan Yardımcısı Rasim Ari Başkanım da eşlik ettiği toplantımızda yaklaşan yerel seçimlere İYİ Parti olarak özü başımıza girerek, Nevşehir Belediyesi başta olmak üzere birçok belediyeyi kazanabileceğimize olan inancı teşkilatımızda gördük. Hür ve müstakil İYİ Parti, 2 kutup arasında sıkıştırılan Aziz Türk Milleti’ne 3. Yolu açmakta kararlı” dedi.
Daha sonra Niğde İYİ Parti İl Başkanlığı teşkilatını ziyaret eden heyet, burada il, ilçe ve teşkilat yöneticileri ile bir araya gelerek yaklaşan yerel seçimlerde izlenilmesi gereken stratejiler hususunda görüşme yapıldı.
Türk Milletinin huzur ve mutluluğu için üretilecek olan çözüm önerilerine dair fikir alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Yaldır, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Alper Akdoğan ve Teşkilat Koordinatörü Mumin Günler ile 7. Bölge Teşkilat ziyaretlerimiz kapsamında bugünkü son ziyaretimizi Niğde İl Başkanlığı’mıza yaptık. İl, İlçe Başkanlarımız ve kıymetli teşkilat yöneticilerimiz ile bir araya gelerek Aziz Türk Milleti’nin huzur ve mutluluğu için üreteceğimiz çözüm önerilerine dair fikir alışverişinde bulunduk. Gecenin geç saatlerine kadar, milletimize hizmet etme gayesiyle bıkmadan, yorulmadan çalışan teşkilatlarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.
Haber: Fatma Altınok