Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Koçak; Tarımın temelini oluşturan tohuma dikkat çekti!

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, tohumun ne kadar önemli olduğunu hatırlattı. Ziraat Odası Başkanı Koçak; “Tohum deyip geçemeyiz. Bir tohumla başlar bütün iyilikler ve kötülükler çirkinlikler ve güzellikler. Bu nedenle tohumu atarız toprağa fikirlere yüreklere ve hayallere” dedi.

Aksaray’da tarım faaliyetleri ve çiftçilerine değer veren Aksaray Ziraat Odası Başkanı toprağın, tohumun ne kadar önemli olduğunu gelecek nesiller için bir değer miras olduğunun altını çizdi.

Tohum toprağa karışan bitkiye dönüşen hayat özdür diyen Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak; “Tohum deyip geçemeyiz. Bir tohumla başlar bütün iyilikler ve kötülükler çirkinlikler ve güzellikler. Bu nedenle tohumu atarız toprağa fikirlere yüreklere ve hayallere. İşte o bir tohum barındırır içinde geçmişimizi günümüzü ve geleceğimizi. Tohum toprağa gömülüp uygun koşullar sağlandığında bir bitkiye dönüşen hayat özüdür” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Koçak sözlerinin devamında ise; “Ufacık tohumlar toprağın bağrına sığınıp yağmur damlalarıyla buluştuğu zaman mucize gerçek olur ve güneşe Merhaba der. Bizi biz yapan bize atalarımızdan yadigar ve bizden sonraki nesillere bırakacağımız mirasımızdır” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Haber: Fatma Altınok