Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’nun Dominikli yıldızı Gaila Gonzalez Aksaray’da

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında mücadele eden Aksaray’ın sevilen voleybol takımı Kuzeyboru’nun Dominikli pasör çaprazı Gaila Gonzalez, Aksaray’a geldi.
Ülke maçlarına katılım sağlaması nedeniyle Sultanlar Liginin ilk 5 haftasında takımla maçlara çıkamayan Gaila Gonzalez, Türkiye’ye geldi. Türkiye’de ilk olarak sağlık kontrolünden geçen Dominikli oyuncu Gaila Gonzalez, Aksaray’a gelmesiyle birlikte hız kesmeden takımla çalışmalara katılım sağladı.
Aksaray’ın ve Sultanlar Liginin en etkili voleybol takımları arasında yer alan Kuzeyboru’da merakla beklenen oyuncu, Türkiye’de daha önce Aydın Büyükşehir Belediyespor, Sigorta Shop ve Mert Grup Sigorta takımlarında forma giymişti. Oyun içerisindeki tekniği ve güçlü fizik yapısı ile etkili oyunculardan birisi olan Gaila Gonzalez’in, 2023-2024 sezonu mücadelesinde de takım içerisinde etkili rol alması bekleniyor.
Takımla birlikte ilk idmanına çıkan Dominikli oyuncunun Sultanlar Ligi’nin altıncı haftasında oynanacak olan Çukurova Belediyespor karşılaşmasına çıkıp çıkmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Haber: Ağustos Gerçe