Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valisinden sıcak köy ziyaretleri; istek ve talepleri dinledi!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Çeltek ve Doğantarla köylerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Köy ziyaretlerinde bulunan Vali Kumbuzoğlu, köy halkıyla bir araya geldi.

     

Vali Kumbuzoğlu’na ziyareti esnasında, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya, Kurum Müdürleri ve Aksaray Ziraat Odası Başkanı aynı zamanda Köy Muhtarlara Derneği Başkanı Emin Koçak eşlik etti.
Vali Kumbuzoğlu’nun köy ziyaretlerinde ilk durağı Çeltek köyü oldu. Çeltek köyünü ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu ve beraberindeki heyet, köy halkıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Köylerin gelişmesi adına sorun ve önerileri tek tek dinleyen Vali Kumbuzoğlu, köy halkının beklentilerine yanıt vermek için gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.
Daha sonra Doğantarla köyünü ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu ve beraberindeki heyet, burada Doğantarla Ortaokulu ve köy kahvehanesini ziyaret ederek, öğretmen, öğrenci ve vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Doğantarla halkının sorun ve önerilerini dinleyen Vali Kumbuzoğlu, Ortaokul öğretmenlerinin okul için isteklerini dinledi. Eğitim alanında yapılması gerekenler ve verimli hale getirilmesi adına öğretmenler önerilerini Vali Kumbuzoğlu’na illeti.
Vali Kumbuzoğlu’nun gerçekleştirdiği Çeltek ve Doğantarla köyleri ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Vali Kumbuzoğlu’nun vatandaşlarla olan samimi ve sıcak anları kameralara yansıdı.
Haber: Fatma Altınok