Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Kastamonuspor maçına büyük önem veriyor

Aksaray Belediyespor ligin 12’nci

Aksaray Belediyespor ligin 12’nci haftasında konuk edeceği Kastamonuspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Salı günü Ziraat Türkiye Kupasında Kasımpaşaspor’la oynadığı müsabakanın ardından Salı gece yarısı Aksaray’a dönmüştü. Aksaray Belediyespor çarşamba gününden itibaren çalışmalarına şehirde devam ediyor.

HEDEF; KASTAMONUSPOR’DAN PUAN YA DA PUANLAR ALMAK

Kastamonuspor maçının hazırlıklarına teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde devam ediyor. Teknik patron Şaban Yıldırım, Pazar günü oynanacak olan Kastamonuspor müsabakasına büyük önem veriyor. Teknik direktör Şaban Yıldırım, Kastamonuspor müsabakasında puan ya da puanlar almak için kadro üzerinde sıkı çalışma yapıyor.

SAKATLIKLARDAN DÖNDÜLER

Takımda sakatlığı bulunan futbolcular Abdussamed Karnucu, Doğan Ateş, Ercan Yazıcı ve Recep Türköz’ün sakatlıktan kurtulup takımla birlikte çalışmalara başlaması morallerin düzelmesine de neden oldu. Bu futbolcuların sakatlıklardan kurtulup takımla birlikte çalışmalara başlaması takımdaki morallerinde tavan yapmasına neden oldu.

KART CEZALILARI OYNAYAMAYACAK

Aksaray Belediyespor’da İnegölspor müsabakasında direkt kırmızı kart gören Kaptan Ali Kuçik ile çift sarı karttan kırmızı kart gören kaleci Emre Satılmış, Pazar günü oynanacak Kastamonuspor müsabakasında forma giyemeyecekler.

YILDIRIM’DAN MOTİVASYON ÇALIŞMASI

Teknik direktör Şaban Yıldırım, Pazar günü Kastamonuspor müsabakasında taraftar desteğini de alarak Kastamonuspor’a ligdeki ilk mağlubiyetini de tattırmak istiyor.

Aksaray Belediyespor’da takımı toparlayıp, 3 hafta devam eden mağlubiyet serisine son vermek için teknik direktör Şaban Yıldırım ve ekibi takımla ilgili olarak birebir çalışmalar ve görüşmeler yaparak, takım üzerindeki kırılmanın da son verilmesi için yoğun çaba sarf ediyorlar.

LİGDE KALAN MAÇLARI KİMLERLE?

Aksaray Belediyespor ligde ilk yarının sonuna kadar sırasıyla Kastamonuspor’la sahasında, Iğdırspor’la deplasmanda, Somaspor’la sahasında, Menemenspor’la deplasmanda, Denizlispor’la sahasında, Sarıyerspor’la deplasmanda ve Düzcespor’la sahasında oynayacak. Aksaray Belediyespor ilk yarının son haftasında fikstür gereği haftayı maç yapmadan geçecek ve ilk yarıyı 17 Aralık’ta oynayacağı Düzcespor maçıyla tamamlamış olacak.

Haber: Ağustos Gerçe