Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediyespor’un hayati maçı Aksaray’da

Aksaray Belediyespor- Anadolu Üniversitespor

Aksaray Belediyespor- Anadolu Üniversitespor

Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı bu sezon kadınlar hentbol süper ligine yükselmişti.

Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı yükseldiği süper ligde oynadığı 8 karşılaşmada iyi oyunlar da oynamasına rağmen tüm maçlarını kaybetti ve ligde sıfır puanla son sırada yer alıyor.

Kadınlar hentbol Süper Lig’de bu sezon bir takım küme düşecek. Aksaray Belediyespor ligden düşecek o takım olmamak için büyük çaba sarf ediyor.

Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı ligin 9’uncu haftasında 3 Kasım 2023 cuma günü saat 14:00’te Aksaray Spor Salonu’nda ligde iki puanla sondan ikinci sırada yer alan Anadolu Üniversitesi spor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde düşmesi ya da ligde kalacak takımın belli olacağı karşılaşma işte bu müsabaka…

Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı Aksaray’da oynayacağı Anadolu Üniversitesi müsabakası kazanarak son sıradan kurtulmak istiyor.

Bu yönde Belediyespor hentbol takımı Baş antrenörü Muhiddin Kılınç, bizim için sezonun en önemli müsabakası Anadolu üniversitesi müsabakasıdır. Bu müsabakayı kazanmaktan başka çaremiz yoktur. Hatta kazanırken ikili averajı da elde etmek için çok iyi konsantre olmamız ve müsabakayı kazanmamız gerekmektedir. Bu maçı taraftarlarımızın da desteğiyle kazanmak istiyoruz. Son haftalarda oynadığımız maçlarda sporcularımız çok iyi performans gösterdiler aynı performansı Anadolu Üniversitesi karşılaşmasında da göstermeleri durumunda bu maçtan galip geleceğimize inanıyoruz.

Genç ve Aksaraylı sporculardan oluşan takımımızın bu sezon kadınlar hentbol süper ligde kalması için elimizden geleni yapacağız. Bizim için oldukça kritik müsabakaya tüm sporseverleri 3 Kasım 2023 cuma günü saat 14:00’te Aksaray Spor Salonu’nda olmalarını ve takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Bizim için kritik müsabakayı kazanmaktan başka şansımız yoktur. Bu maçı kazanıp diğer maçlarda da puan ve puanlar almak için de mücadelemiz devam edecek ”dedi.

Haber: Ağustos Gerçe