Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Minik ressam bedensel engelliler için sergi açıyor!

Minik ressam Ebrar, resim

Minik ressam Ebrar, resim sergisiyle Bedensel Engellilere destek oluyor.

Aksaray’da 3 yaşındaki yetenekli minik ressam Ebrar Betül Altınok, çocuksu elinin izlerini tuvallere taşıyarak örnek bir davranış sergiliyor.

Minik Ebrar, bir yıldır babasının resim atölyesinde çalışmalarını sürdürüyor ve şimdi ilk kişisel sergisini açmaya hazırlanıyor.

3 Kasım Cuma günü saat 18.00’da Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek serginin geliri, bedensel engellilere tekerlekli sandalye almak amacıyla bağışlanacak. Ebrar’ın duyarlılığı, onun yaşına göre büyük bir adım atmasına neden oluyor.

Ebrar Betül Altınok, sergideki bütün resimlerini satmayı hedefliyor. Ayrıca, Filistin’deki savaşta hayatını kaybeden çocuklara dikkat çekmek için yaptığı son iki çalışması da sergide yer alacak. Minik ressam Ebrar, sergiye çiçek gönderilmemesini, bunun yerine sakatlar derneği Aksaray şubesine bağış yapılmasını rica ediyor.

Siz de bu örnek davranışa destek vermek ve minik ressam Ebrar’ın eserlerini görmek için 3 Kasım’da Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenecek sergiye katılabilirsiniz.

Haber: Hakan Hidayet Deniz