Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tarihi Operasyon; Aksaray Emniyeti, 91 Yıl hapis cezası bulunan 19 şahsı yakaladı!

Aksaray Emniyeti Asayiş Şube

Aksaray Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü suçla mücadelede şok operasyonlar yaptı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, suçla mücadelede kararlılığını sürdürüyor.

23-29 Ekim 2023 tarihleri arasındaki faaliyetlerinde elde edilen sonuçlar, vatandaşların huzur ve güven duygusunun artırılması için önemli bir adım olarak kayda geçti.

Bu dönemde gerçekleştirilen operasyonlarda, (3.754) kişinin GBT sorgusu yapıldı ve (39) aranan şahıs yakalandı. Üstelik (91 Yıl 3 Ay) hapis cezası bulunan (19) şahıs tutuklanarak Aksaray Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, (160) kişi hakkında adli işlem yaparken, (10) kişiyi gözaltına aldı ve (2) şahsı da tutuklayarak ceza infaz kurumuna teslim etti.

Ayrıca, güvenliği sağlamak adına (378) araç kontrol edildi ve (5) adet şasesi kazınmış motosiklet, (6) adet ruhsatsız tabanca ile (48) adet fişek, (4) adet ruhsatsız kurusıkı tabanca ve (59) adet fişek, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Uyuşturucu maddeyle mücadele de göz ardı edilmedi. (8) ayrı şahıstan toplamda (16,82) sentetik kannabinoid (bonzai), (9,11) gram metamfetamin, (7) gram esrar, (5,20) gram eroin ve (1) adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, suçla ve suçlularla mücadelede gösterdiği bu başarı ile halkın güvenliğini korumak için çalışmaya devam edeceğini kamuoyuna duyurdu. Suçla mücadelede elde edilen bu başarılar, Aksaray’da yaşayan herkesin daha güvende hissetmesini sağlıyor.

Haber: Fatma Altınok