Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor’da sevindirici haber!

Türkiye 2’nci liginde bu

Türkiye 2’nci liginde bu sezon mücadele etmeye başlayan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Ziraat Türkiye kupasındaki bir günlük macerasının ardından rotayı yeniden lige çevirdi.

Ziraat Türkiye kupasında Süper ligin güçlü ekiplerinden Kasımpaşaspor’la İstanbul’da karşılaşan ve deplasmanda rakibine ilk yarıda kalesinde bulduğu 3 golle 3-0 mağlup olan Aksaray Belediyespor rotayı tamamen lige çevirdi.

Aksaray Belediyespor, kupadan çok ligi düşünüyor. Bu amaçlarda kupa maçında ligde görev almayan oyuncularla müsabakaya başlayan siyah- beyazlı takım kupa defterini kapattıktan sonra ligde istediği puanları alabilmek için sahaya çıkacak.

Aksaray Belediyespor, 5 Kasım 2023 Pazar günü ligin güçlü ekiplerinden Kastamonuspor’u konuk edecek. Ligin 12’nci haftasına ait karşılaşma öncesinde Aksaray Belediyespor’da sakat ve cezalı futbolcu sayısı can sıkıyor. Aksaray Belediyespor ligde 10 puanla 16’ncı sırada yer alıyor, bu haftaki rakibi Kastamonuspor ise 22 puanla 3’ncü sırada yer alıyor. Kastamonu takımı oynadığı 10 maçta 6 galibiyet, 4 de beraberlik alırken ligin namağlup tek takımı hüviyetini de koruyor.

Aksaray Belediyespor ligde oynadığı 11 maçta 2 galibiyet 4 beraberlik, 5 de mağlubiyet aldı. Temsilcimiz ligde oynadığı son üç resmi müsabakayı da kaybetti.

Aksaray Belediyespor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım eldeki mevcut kadrodan devre arasına kadar en iyi şekilde faydalanılarak, ligin ilk yarısında oynanacak maçlarla maksimum puanları toplamayı hedefliyor.

Kastamonuspor müsabakası öncesinde Aksaray Belediyespor’da Ali Kuçik ve Emre Satılmış kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Takımda Mert Miraç Altıntaş, Şahin Fıstıkçı sakatlıklarının uzun süreli olduğu için görev alamayacaklar.

Takımda sakatlığından dolayı forma giyemeyen Doğan Ateş, Ercan Yazıcı, Recep Türköz ve Abdussamed Karnucu takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakat oyuncuların dönmesi takımda yeniden olumlu bir hava oluşturdu.

Aksaray Belediyespor Salı gecesi İstanbul’dan Aksaray’a döndü ve Çarşamba günü akşam saatlerinde Kastamonuspor müsabakasının çalışmalarına Aksaray’da TOKİ’deki tesislerinde başladı.

Haber: Ağustos Gerçe