Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır; İyi Parti tüm siyasi partilerin en çok ittifak kurmak istediği parti

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Partinin 6. yıl kurtuluş yıl dönümüne yönelik bir haber kanalında konuştu. İYİ Parti teşkilatının en çok ittifak kurmak istenilen bir parti olduğunu ifade eden Milletvekili Yaldır, İYİ Partinin çok taze bir parti olduğunu belirti.

Milletvekili Yaldır; “Her iki seçimde de yüzde 10 civarında da oy aldılar. Hakkımız asla bu değildi. İyi Partinin Türkiye’yi yönetmesi gerekiyor. İyi Partinin Türkiye’yi yönetecek kadroları, projeleri, söylemleri, duruşu, karakteri, kimliği var fakat çok taze bir partiyiz” dedi.

İyi Parti teşkilatının birçok zorluğa, engellemeye karşı kurulduğunu ifade eden Milletvekili Yaldır; “İYİ Partimiz, 6 yıl önce birçok engellemeye birçok zorluğa rağmen kuruldu. İyi Partiye salon vermediler, ışıklarını kapattılar, Genel Başkanımıza birçok hakaret ettiler. İftira ettiler her türlü kötü sözü söylediler ithamda bulundular. İYİ Parti 6 yıl içinde 2 tane Genel seçime geçirdi, Türk Milletimizin, Türk milliyetçiliğinin İyi Parti’ye bu nokta da önemli bir teveccüh olduğu kanaatindeyim” dedi.

6 yılık bir parti olarak eksiklikleri, hataları olduğunu dile getiren Milletvekili Yaldır; “Her iki seçimde de yüzde 10 civarında da oy aldılar. Hakkımız asla bu değildi. İyi Partinin Türkiye’yi yönetmesi gerekiyor. İyi Partinin Türkiye’yi yönetecek kadroları, projeleri, söylemleri, duruşu, karakteri, kimliği var fakat çok taze bir partiyiz. Yeni bir partinin verdiği zaman zaman hatalarımız da eksikliklerimizde olabiliyor. Tabi bu 6 yıllık bir parti olarak hataları eksilikleri yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Yaldır sözlerinin devamında ise; “Siyasi emsallerimize, siyasi rakiplerimize bakıldığında Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetle birlikte 100. yılını kutladı birçok hata yapıyor. Milliyetçi Hareket Partisi 60 yıla yakın zamandır Türk siyasetinde varlığını devam ettiriyor birçok hatalar yapabiliyor. Bizimde hatalarımız oldu, kendimizi ifade edemediğimiz özellikle geçtiğimiz 14 Mayıs seçimleriyle alakalı Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener üzerine basarak seçimle alakalı bir öz eleştiride de bulundu” dedi.

İyi Partinin en çok ittifak kurulmak istenilen bir parti olduğunun altını çizen Milletvekili Yaldır; “İyi Parti tüm siyasi partilerin en çok ittifak kurmak istediği parti,  geçtiğimiz 20 gün önce Sayın Cumhurbaşkanının İyi Parti’ye yerel seçim özelinde bir ittifak yapabilir daveti oldu. Yine geçtiğimiz bir ay içerisinde Sayın MHP Genel Başkanında bir komşuluk teklifi oldu. Cumhuriyet Halk Paritesiyle de bir ittifakımız oldu. CHP bir kongre süreci yaşıyor ve kongrede değişimci olan kanadın kendilerinin kazanması durumunda Özgür Özel ve arkadaşları İyi Partiye ittifak yapmak için tüm şanslarını zorlayacağını ifade ediyor. Bu noktada en çok ittifak yapılması istenen siyasi bir partiyiz ama ittifak noktasında biz ittifak yapmayacağız, biz bağımsız, hür, özgür, kendi kimliğimizle kendi durmuşumuzla, kendi amblemimizle, kendi siyasetimizle, siyaset seçimlere gireceğiz dediğimizde her iki tarafında iftiralarına maruz kalıyoruz” şeklinde konuştu.

“İki Kutup Arasında Sıkışmış Türkiye’yi, Türk Seçmenine Üçüncü Yol Açmak Adına Önemli Bir Duruş Ortaya Koyuyor”

İYİ Parti teşkilatın yerel seçimlere kendi amblemiyle, kendi kimliğiyle gireceğini belirten Milletvekili Yaldır; “İyi Parti Genel İdaresinin almış olduğu bir karar doğrultusunda 81 ilde kendi adaylarıyla, kendi amblemiyle yerel seçimlere hazırlanıyor. Bundan sonraki süreçte de bu iki kutup arasında sıkışmış Türkiye’yi, Türk seçmenine üçüncü yol açmak adına önemli bir duruş ortaya koyuyor. Cumhuriyet Halk Partisi tarafında işte AK Partiye yakınlaştığımız, seçimleri AK Partinin kazanması için bir karar verdiğimiz gibi söylemlerde bulunuyorlar bunlar gerçekten de çok çirkin ifadeler. Biz bunları asla kabul etmiyoruz. İYİ Parti vatanını, milletini, dinini, devletini seven Atatürkçü, Laik, muhafazakâr Türk milliyetçilerinin oluşturduğu vatan sevdalılarının oluşturduğu bir siyasi partidir. Bundan sonraki süreçte de siyasi parti olarak siyasi durumuzla da kimliğimizle böyle devam edecek” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Haber: Fatma Altınok

Göç İdaresi Başkanlığı, "Türkiye'de 7
Sıradaki Haber Göç İdaresi Başkanlığı, “Türkiye’de 7 milyon Suriyeli ve 13 milyon yabancı olduğu” iddiasını yalanladı