Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Türkiye’nin kahramanları öğrenciler ile buluştu!

Şehit ve Gazi temsilcileri

Şehit ve Gazi temsilcileri öğrencilerle buluştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şube Başkanlığı temsilcileri, Necmiye Mehmet Yazıcı Kız Meslek Lisesi’nde öğrencilerle duygusal bir buluşma gerçekleştirdi.

Aksaray, Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, okullarda öğrencilerle şehitlik ve gazilik konularını işlemek amacıyla bu özel etkinliği düzenledi.

Gaziler ve şehit ailelerinin temsilcileri, öğrencilere vatan sevgisi, bayrak sevgisi, ve geçmişte yaşanan olayları anlatarak onları duygusal bir yolculuğa çıkardı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şube Başkanı D. Mehmet Akbulut yaptığı açıklamada, “Her işin başı eğitimdir.” dedi ve yaklaşık 10 yıldır öğrencilerle buluştuklarını belirtti. Gazilik ve şehitlik gibi değerleri genç nesillere aktarmak için bu tür söyleşilerin önemine vurgu yaptı.

Etkinlik, Aksaray Necmiye Mehmet Yazıcı Kız Meslek Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Öğrencilerin vatan ve bayrak sevgisini daha iyi anlamaları için düzenlenen bu etkinlik, okul yönetimi ve öğretmenlerin katkılarıyla gerçekleşti. Gaziler ve şehit aileleri, öğrencilerle bu anlamlı buluşma için minnettarlıklarını ifade etti. Haber;  Avni Kuru