Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da boşanma aşamasındaki eşinin kapısını kırdı; Ortalık karıştı!

Aksaray’da boşanma aşamasında olduğu

Aksaray’da boşanma aşamasında olduğu eşi ile görüşmeye giden eş, eşinin kapıyı açmaması üzerine bir anlık öfke patlaması yaşayarak eşinin kaldığı evin kapısını kırmaya çalışarak içeri girmeye çalıştı ortalık karıştı.

Olay; Aksaray Şifahane Mahallesi 3164 sokakta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray’da boşanma aşamasın da olan ve şiddetli geçimsizlik nedeni ile eşi Gülüzar Ç. (27) tarafından şikâyet edilerek uzaklaştırma cezası verilen Ömer Ç. isimli eş eşile görüşmek için Şifahane Mahallesi 3164 sokakta bulunan eve gitti. Kapıyı çalan Ömer Ç.’nin çağrı ve çabalarına rağmen eşinin kapıyı açmaması üzerine, çiftler arasında başlayan tartışma kısa sürede alevlendi. Uzaklaştırma cezası alan Ömer Ç.(30) bir anlık öfke patlaması yaşayarak eşinin kaldığı evinin dış kapısını kırmaya çalışarak içeriye girmeye çalıştı.
Tartışma seslerini duyan vatandaşlar 112 Acil Çağrı merkezini arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine hareket eden polis ekipleri uzaklaştırma cezası olan Ömer Ç.’yi gözaltına alırken Gülüzar Ç. de eşinden şikâyetçi oldu. Polis ekipleri her iki çifti alarak Polis Karakoluna götürerek olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı.

Haber: Ağustos Gerçe