Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Kupası ödüllerini o okul kaptı!

Aksaray Valiliği tarafından düzenlenen

Aksaray Valiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası Atletizm Yarışmaları büyük bir heyecana sahne oldu. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü münasebetiyle gerçekleştirilen bu yarışmalarda Kanber Demir Anadolu Lisesi damgasını vurdu.

     

Kız ve erkek takımlarıyla büyük bir performans sergileyen Kanber Demir Anadolu Lisesi, takım halinde birincilik ödülünün sahibi oldu. Sporcularıyla mücadelede üstün bir performans sergileyen okul, bu önemli yarışmada zaferi tattı.

Ayrıca, Kanber Demir Anadolu Lisesi’nden Damla Ateş, bireysel olarak 1.’lik madalyasını kazanarak okulunu gururlandırdı.

Bu muhteşem başarıların arkasında ise özverili çalışmalarıyla öne çıkan Beden Eğitimi Öğretmenleri İsa Doğan ve Muhammed Keleş’in emeği büyük. Onların rehberliğinde genç sporcular, Cumhuriyet Kupası’nı Kanber Demir Anadolu Lisesi’ne getirmeyi başardı.

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü vesilesiyle elde edilen bu zafer, okul ve veliler için büyük bir gurur kaynağı oldu. Kanber Demir Anadolu Lisesi, spor ve başarı dolu günlerine devam ediyor.

Haber; Fatma Altınok