Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Yenimahalle karşısında mağlup oldu

Türkiye Kadınlar hentbol süper

Türkiye Kadınlar hentbol süper liginde mücadele eden Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı ligin 8’nci haftasında Ankara’da Yeni Mahalle Belediyespor ile karşılaştı. İlk yarıyı rakibi karşısında 18-10 geride tamamlayan Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı rakibine 36-33 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ankara’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk spor kompleksinde oynanan karşılaşmayı Okan Erkan Yurt ve Abdullah Özdeniz hakem ikilisi yönetti.

Karşılaşma TRT Spor televizyonundan canlı olarak yayınlandı.

Aksaray Belediyespor rakibi karşısında etkisiz bir oyun oynadı ve devreyi 8 gol farkı ile 18-10 geride tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda etkili oldu ve Aksaray Belediyespor ikinci yarıda 23, Yeni Mahalle Belediyespor ise 18 gol buldu. İkinci yarıda oldukça etkili olan Aksaray Belediyespor 8 sayılık gol farkını 3’e indirmesine rağmen rakibine 36-33 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Karşılaşmada Aksaray Belediyespor’un gollerinin 9 tanesini Zehra Eker, 8 tanesini Hüsniye Nur Çelik, 5 tanesini Süeda Nur Ermen, 3 er tanesini Nezaket Duran, Kübra Bozdoğan, Esra Çak ve 2 tanesini de Billur Arslan kaydettiler.

Yeni Mahalle Belediyespor da Dila Çepni 10 gol ile müsabakanın en golcü oyuncusu oldu.

Kadınlar Hentbol süper liginde bir takım düşecek. Aksaray Belediyespor sıfır puanla sonuncu, Anadolu Üniversitespor ise 2 puanla sondan ikinci sırada yer alıyor. Aksaray Belediyespor 3 Kasım günü Aksaray’da Anadolu Üniversitespor ile karşılaşacak. Karşılaşmaya Aksaray Belediyespor oldukça önem veriyor. Temsilcimiz Anadolu Üniversitesporu mağlup edip, son sıradaki yerinden kurtulmak istiyor.

Aksaray Belediyespor ligde oynadığı 8 maçın tamamını kaybetti. 9’ncu maçında Anadolu Üniversitesporu mağlup ederek ligde kalmanın hesaplarını yapacak.

Haber: Ağustos Gerçe