Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti; Gazze’deki acıyı paylaşıyor. Filistin halkına destek ziyareti!

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Satuk Buğra Kavuncu ve 81 il Başkanını temsilen Ankara, İstanbul ve İzmir İl Başkanları ile birlikte Filistin Büyükelçiliğini ziyaret etti.

İsrail’inin Filistin halkına yönelik uyguladığı işgalci politikası ile günlerdir Gazze’de yaşanan acı olayların ardından Türkiye’de İYİ Parti Filistin elçiliğini ziyaret ederek katledilen Filistin halkı için görüşme yaptı.

Gündemi sarsan savaşta birçok can kaybı yaşanırken Gazze’deki insanlar yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor. İsrail insanların ihlal ederek birçok Gazze’li insanın ihtiyaç duyduğu su, elektik, gıda gibi birçok yaşamsal faaliyetlere engel oluyor.

Bunun üzerine İYİ Parti teşkilatı Filistin büyükelçiliği ile görüşme yaprak Filistin halkının yanında olduklarını ifade etti.

Görüşmenin ardından açıklama yapan Aksaray Milletvekili Yaldır; İYİ Parti Teşkilat Başkanımız Sayın S. Buğra Kavuncu ve 81 il Başkanımızı temsilen kıymetli Ankara, İstanbul ve İzmir İl Başkanlarımız ile Filistin Büyükelçiliğini ziyaret ederek katledilen masum Filistin halkının yanında olduğumuzu belirttik. İYİ Parti olarak her türlü terörün olduğu gibi Netanyahu terörü ‘nün de karşısında,  katledilen masum Filistin halkının yanındayız”  dedi.

Haber: Fatma Altınok