Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Önder Karaveli, açıklamada bulundu!

Aksaray Belediyesporun eski teknik

Aksaray Belediyesporun eski teknik direktörü Önder Karaveli Beşiktaş maçını yorumladı!

Aksaray Belediyespor ile yolları yoluna ayıran teknik direktör Önder Karaveli Beşiktaş’ın konferans liginde deplasmanda Bodo Glimt deplasmanında 3-1 mağlup olmasını değerlendirdi.

Aksaray Belediyespor’dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in de Beşiktaş’tan ayrılmasından dolayı, Beşiktaş takımı hakkında yorum da bulunması, acaba Önder Karaveli’nin gönlünden çok sevdiği Beşiktaş futbol takımına yeniden teknik direktör mü olmak yatıyor sorusu akıllara geldi.

Aksaray Belediyespor’la yolları ayırdıktan sonra Beşiktaş’ın deplasmanda Bodo Glimt’e 3-1 mağlup olmasını yorumlayan teknik direktör Önder Karaveli,  Maç başlamadan önce; sakatlıktan dönen oyuncular, Galatasaray maçında yaşananlar ve öndeki Antep maçından dolayı rotasyon kullanmak gereken bir oyun. Fakat Bodo’dan beklenen oyuna karşı ofansif olarak daha zengin bir merkez orta saha ile çıkılabilecek bir oyundu. Beşiktaş açısından merkez orta sahadaki hücum aksiyonlarını artıracak ve rakip ceza sahasına girecek oyuncu eksikliği çok net hissedildi. Bodo’nun kendi yarı alanında hem mesafeleri koruyarak hem de yüksek şiddetli baskılarla kazandığı toplar, hızlı hücum geçişleriyle kenar oyuncularından yardım alamayan Beşiktaş savunmasına yeterince sıkıntı yarattı. Maçın ikinci yarısında Beşiktaş üretmekte zorlanırken rakibe gol ve gol pozisyonları vermeye başladı. Oyunun ikinci yarısına başlarken Amir ve Onana ikilisinden birinden vazgeçerek daha ofansif bir orta saha oyuncusunun yanı sıra hücumda da bir değişiklik beklerken Ox-Gedson değişikliği beni biraz açıkçası şaşırttı.

OYUN DENGELENDİ AMA…

Rakibin hızlı geçişlerle bulduğu pozisyonlar devam etti. Beşiktaş topa sahip olup oyunu dengelese de pasın ve oyunun ritmi Bodo’yu zorlayacak seviyeye gelmedi. Buz gibi bir Norveç havasını ısıtmayı beceremedik. Umarım ligde çok daha yüksek enerjiyle bir Beşiktaş seyredebiliriz. Beşiktaş’ın ihtiyacı olan şey kazanma enerjisi” dedi. Haber : Ağustos GERÇE