Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Biz Bir Takımız projesi kapsamında gönüllü eğiticiler aranıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından biz bir takımız projesi kapsamında gönüllü eğiticiler alacağını belirtti.
“Biz Bir Takımız” Projesi kapsamında farklı sosyal çevrelerden gelen gençlere spor yoluyla sosyal uyum becerilerini kazandırmak amacıyla 18-25 yaş arasında olan lisans öğrencilerin genç eğitici olmaya davet ediliyor.
Biz Bir Takımız projesinin amacı farklı sosyokültürel yapıya sahip gençlerin spor yoluyla bir araya getirerek farklı kültürlerin toplumda birbirleriyle karşılıklı saygı ve güven ortamının oluşturulmasına katkı sağlanması ve birlikte yaşama kültürünün geliştirilmesi hedefleniyor.
Bu kapsamda yeni dönemde gönüllü eğiticilerin gençlere spor faaliyetlerine öğretme fırsatı sunuluyor. Başvuru tarihi 25 Ekim – 6 Kasım tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Başvuru yapacaklar bizbirtakimiz.gsb.gov.tr internet sitesinden detaylı bilgi öğrenebilecek.
Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda, “Farklı sosyokültürel değerlere sahip gençleri bir araya getirerek sporla kaynaştırmayı amaçlayan “Biz Bir Takımız” projemiz yeni döneminde gönüllü eğiticilerini bekliyor. Sen de üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyorsan bu takımın bir parçası olabilirsin “ dedi.
Haber: Fatma Altınok