Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Ankara deplasmanında

Türkiye Hentbol kadınlar süper

Türkiye Hentbol kadınlar süper liginde mücadele eden Aksaray Belediyespor kadın hentbol takımı Cuma günü Ankara’da Yeni Mahalle Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız’dan canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma Cuma günü saat 16.00’da Yeni Mahalle Gazi Mustafa Kemal Spor Salonunda oynanacak.

Kadınlar hentbol süper liginde geride kalan 7 haftada puan alamayan Aksaray Belediyespor 8’nci hafta da deplasmanda Ankara Yeni Mahalle Belediyespor ile karşılaşacak.

Aksaray Belediyespor hentbol takımı 7 maçta 7 mağlubiyet alırken puansız son sırada yer alıyor. Oynadığı 7 maçta 169 gol atıp kalesinde ise 248 gol gördü. Ligde son sırada yer alacak takımın küme düşeceği sezonda Aksaray Belediyespor son sıradan kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

Aksaray Belediyespor’un bu haftaki rakibi Yeni Mahalle Belediyespor ise 6 maçta 6 puan alıp 6’ncı sırada bulunuyor.

Ankara Yeni Mahalle Belediyespor- Aksaray Belediyespor karşılaşmasını Ankara Bölgesi A Klasman Hakemleri Okan Yurt-Abdullah Özdeniz yönetecek ve maç TRT Spor Yıldızdan canlı yayınlanacak.

Ligde henüz puan ile tanışamayan ancak oynanan oyun anlamında her geçen hafta yükselen bir form grafiği ile güçlü rakipler karşısında mücadele eden Belediye Spor’da Baş Antrenör Muhiddin Kılınç, maç kazanamamaktan dolayı tabi ki üzgün olduklarını, ancak Süper Ligde genç ve dar kadro ile üst düzey rakipler karşısında doğal olarak zorlandıklarını, belirli bir süre maça ortak olup ilerleyen dakikalarda dar kadronun dezavantajını her maç yaşadıklarını söyledi. Gerçekçi olarak ligde kalmak için en kısa zamanda puan almaları gerektiğini, ligde sırası ile oynayacakları Y.Mahalle Bld Spor, Eskişehir Anadolu Üniversitesi SK ve Görele Bld Spor maçlarından istedikleri sonuçları almak için tüm güçlerini ortaya koyacaklarını belirtti.

TRT SPOR Yıldızda canlı yayınlanacak olan maçta Belediye Spor sahaya puan ya da puanlar için çıkacak.

Haber: Ağustos Gerçe