Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜSİAD’dan Bayrakdarlar firmasına ziyaret

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Tamer Yalvaç ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD Aksaray şubesine üye isimleri iş yerlerinde ziyaret etmeye devam ediyorlar. MÜSİAD Aksaray Şubesi’nin yeni ziyaret yeri Yenikent kasabasındaki Bayrakdar’lar Yonca ve Akaryakıt firması sahibi Bayram Bayrakdar’dı.

MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç beraberinde MÜSİAD Başkan Yardımcıları Sefa Göktaş,  Nurettin Ertuğrul, Murat Koyuncu ve Şube Müdürü Ufuk Doğan ile birlikte Yenikent kasabasında bulunan Bayrakdar Yonca ve Akaryakıt firmasına ziyarette bulundu.

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Tamer Yalvaç, Yonca tarımı, mısır silajı, kaba yem üretimi başta olmak üzere tarım ve hayvancılık alanlarında yılların tecrübesiyle üretim ve hizmet veren Bayrakdar Yonca grup firmalarına yeni eklenen Bayrakdar Akaryakıt ile istihdama katkı sağlayarak, Aksaray ve bölge ekonomisine canlılık kazandırmaktadır. Bayram Bayrakdar ve şirketine bol kazançlar diliyoruz. Ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan Yonca üretimi ve istihdamından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bayrakdar’lar firması sahibi Bayram Bayrakdar da, MÜSİAD Aksaray Şubesinin ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Avni Kuru