Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bestaff firmasından Cumhuriyetin 100. yıl anısına özel hatıra parkı

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Bestaff iş makinaları firmasından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl anısına hitaben önemli bir projeye imza attı.

     

Bu kapsamda, Bestaff firması, Aksaray Organize sanayi yerleşkesi içerisinde bulunan bir bölgeye Cumhuriyetin 100. Yılı anısına bir hatıra parkı oluşturmak için ilk etapta 100 adet fidan dikimi gerçekleştirerek önemli bir projenin ilk adımını attı.

Konuya yönelik Bestaff Genel Müdürü Kemal Koyuncu yaptığı açıklamada, Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını kutlayarak, Türk halkına başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm milli mücadele kahramanları tarafından emanet edilen Cumhuriyetin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca kendilerine bu anlamlı çalışmayı gerçekleştirmeleri için destek olan ve bölge içerisinde uygun bir yer gösteren başta Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürü Ali Bay, Teknik Müdür Yardımcısı Berat Akyürek ve Teknik işler şube Müdürü Erkan Kalkan olmak üzere tüm Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne ve çalışanlarına teşekkür etti.

Sözlerinin devamında ise, kendilerine gösterilen bu alanı Bestaff olarak periyodik bir şekilde ağaçlandıracaklarını ve çevre düzenlemeleri ile beraber Aksaray Organize Sanayi bölgesi içerisinde örnek bir hatıra parkı oluşturacaklarını belirterek, bu parkın Aksaray Organize Sanayi bölgesi içerisinde faaliyet gösteren diğer firmalara da örnek teşkil edeceğine inandığını ifade etti.

100.yıl etkinliklerinde ağaç dikme etkinliğini tercih etmelerinin nedenini ise, “Son dönemlerde Dünya genelinde yaşanan çevre olumsuzluklarının artmasına dikkat çekmek ve aynı zamanda da gelecek nesillere dikilen bu ağaçları sağlıklı bir şekilde aktararak Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağının mesajını iletmek” olarak açıkladı.

Daha sonra tüm Bestaff çalışan ve yöneticileri hatıra parkına ilk 100 adet fidanın dikimlerini gerçekleştirdi.

Haber: Avni Kuru