Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akşehir Belediye Başkanı Aksaray’da!

Konya Akşehir Belediye Başkanı

Konya Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya Aksaray’da önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile görüştü.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile görüşen Akşehir Belediye Başkanı Akkaya ve beraberindeki meclis üyeleri, Aksaray Valisi olarak göreve başlayan Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletti.

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya ve meclis üyeleri Vali Kumbuzoğlu’na hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çekindi. Vali Kumbuzoğlu, nazik ziyaretlerinden ötürü Akşehir Belediye Başkanı Akkaya’ya teşekkürlerini sundu.

Daha sonra Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile görüşme yapan Akşehir Belediye Başkanı Akkaya ve meclis üyeleri Aksaray’da ve Akşehir ilçesinde gerçekleşen çalışmalar hakkında görüşme yapıldı.

Akşehir Belediye Başkanı Akkaya ve meclis üyeleri Aksaray Belediye Başkanı Dinçer’ e hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çekindi. Belediye Başkanı Dinçer, “Sayın Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, tüm Akşehirli vatandaşlarımıza selamlarımızı iletiyoruz” dedi.

Haber: Fatma Altınok