Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Farklı kurumlarla ASÜ çalışanlarına özel imkânlar görüşülüyor

Akademik, sosyal ve kültürel

Akademik, sosyal ve kültürel projelerin yanı sıra, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) mensuplarının farklı kurumların sunduğu hizmetlere daha uygun şartlarda erişebilmelerine yönelik çalışmalar da yapan Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Özel Aksaray Hastanesini ziyaret etti.

Hastane Yöneticisi Ümit Güney, Başhekim Gökmen Kurt ve kurum yöneticileriyle bir araya gelen Rektör Alpay Arıbaş, kurumsal imkânların hayatın farklı yönlerine temas eder nitelikte değerlendirilebileceğini belirtti. ASÜ’nün büyük bir aile olduğunu ve bu aileye aidiyetin çeşitli çalışmalarla güçlendirilebileceğini ifade eden Rektör Arıbaş, “Çalışanlarımızın kampüsteki hayatını kolaylaştırmak adına pek çok düzenleme yapıyoruz. Bunun dışında, ASÜ ailesinin, farklı kurumların hizmetlerine daha uygun şartlarda ulaşabilmesinin önünü açacak ve sosyal hayatlarına doğrudan temas edecek çalışmalarımız da var. Özel Aksaray Hastanesi ile de muayene ve tedavi hizmetlerine dair bir görüşmemiz oldu. Kısa süre içinde resmi bir protokol imzalama aşamasına gelmiş olacağız” dedi.

Rektör Arıbaş, Özel Aksaray Hastanesi yöneticilerine iş birliğine sağladıkları katkılar ve alakaları için teşekkür etti.

Haber Bülteni