Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Aktürk’e bir dizi ziyaret gerçekleşti

Aksaray AK Parti İl

Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’e bir dizi ziyaret gerçekleşti. İl Başkanı Aktürk’ü Aksaray Manavlar, Pazarcılar ve Balıkçılar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal, Çardaklılar Derneği Başkanı Ramazan Akay ve Taşpınar Belde Belediye Başkanı Metin Dağ ziyaret eden isimler oldu.

     

İl Başkanımız Hamza Aktürk’ü makamında ziyaret eden Aksaray Manavlar, Pazarcılar ve Balıkçılar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal ve beraberindeki heyet yürütülen çalışmalar hakkında görüşme yaptı. İl Başkanımız Hamza Aktürk’ü makamında ziyaret eden diğer bir heyet olan Çardaklılar Derneği Başkanı Ramazan Akay ve beraberindeki heyet, Çardaklı köyünde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Taşpınar Belde Belediye Başkanı Metin Dağ, İl Başkanımız Hamza Aktürk’ü makamında ziyaret eti esnasında belde de yürütülen çalışmalar ve planlanan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu. Taşpınar beldesinde faaliyet gösteren Belediye Başkanı Dağ, İl Başkanı Aktürk ile beldenin gelişmesi ve büyümesi adına istişarelerde bulundu.

İl Başkanı Aktürk, ziyarete gelen heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok