Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da düğün çıkışı kanlı saldırıyı gerçekleştiren zanlı tutuklandı!

Aksaray’da düğünde iki gurup

Aksaray’da düğünde iki gurup arasında çıkan tartışma ve küfürleşmeden dolayı silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli şahıs tutuklandı.

Aksaray’da düğünden çıkan arkadaş grubuna yapılan silahlı saldırıda 1‘kişi hayatını kaybetti 1 kişi yaralanmıştı.

Olayın üzerinden Aksaray Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı başarılı çalışma sonucu zanlılar yapılan operasyon sonucu olayda kullanılan silahla beraber kıskıvrak yakalandı.

Olay, Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5201 Sokakta bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu yanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre olay; 21.10.2023 günü saat:23.00 sıralarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi 4784 sokak No:80 önünde düğün merasiminden sonra meydana gelen olayda; Şahısların düğün yerinden ayrılırken şüpheli şahıslar ile küfürleşip tartıştıkları ve mitsubishi marka araç ile olay yerinden ayrılırken iddialara göre şüpheli Kemal B’’ın belinden çıkardığı tabanca ile araca doğru arkadan ateş etmesi sonucu Ayhan Alyanak sağ kol kısmından, Dursun Canlı (38) sağ göğüs üst kısmından vurularak hayati tehlike arz adecek şekilde yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken yaralı iki arkadaşa 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakletti. Burada tedavi altına yaralılardan Dursun Canlı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken diğer yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirilmişti.

Şüphelilerin peşine düşen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları fiziki, teknik ve istihbarı çalışmalar sonucunda şüpheli 3 şahsı yaptığı operasyon sonucu gözaltına aldı.

Gözaltına alınan; Mahmut B.(47), Mehmet B. (29) ve Kemal B. (26) Emniyetteki işlemlerinin ardından yargılanmak üzere Adli makamlara çıkarılan Kemal B. tutuklanırken diğer iki şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor. Haber; Avni Kuru