Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da içme suyu borusu patladı;Evlere su verilemiyor!

Büyük Bölcek Mahalesinde içme

Büyük Bölcek Mahalesinde içme suyu borusunun patlaması ile evlere su verilemiyor. Belediye ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Olay; Aksaray Büyük Bölçek Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre;
Aksaray’ın Büyük Bölçek Mahallesi’nde bugün akşam saatlerinde yaşanan olay, içme suyu ana şebekesinin patlamasıyla suların kesilmesine neden oldu.

Bölcek Caddesi üzerinde gerçekleşen arıza nedeniyle evlerine içme suyu ulaşamayan mahalle sakinleri, yetkililerin hızlı müdahalesini bekliyor.

Mahalle sakinleri, içme suyu kesintisi nedeniyle geçici zorluklar yaşasa da, yetkililer olayın en kısa sürede çözüleceğini ve suların tekrar verileceğini açıkladı.

Ekipler, patlayan ana şebekeyi onarmak için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürken patlayan boru nedeni ile trafikte olumsuz etkilendi. Büyük Bölcek mahallesi trafiğe kapatıldı.

Büyük Bölçek Mahallesi sakinleri, su teminini yeniden sağlamak için sabırsızlıkla beklerken, yetkililerin titiz çalışmaları sonucunda sorunun hızla çözüleceği umuluyor.

İçme suyu kesintisinin mahalle sakinlerine en az zararla atlatılması için tüm çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Haber; Avni Kuru