Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer; Bizim işimiz inşa ve ihya etmek

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, önderliğinde Aksaray’ın yolları daha konforlu hale getiriliyor.

     

Aksaray Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Belediye ekipleri Vehbi Bey Caddesinde altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Şehrin altı yapısını iyileştirmek adına Belediye ekipleri mahallelerde önce alt yapı çalışması gerçekleştiriyor daha sonra asfalt çalışmalarıyla yollar düzenleniyor. Aksaray’ın gelişimi ve büyümesi adına hizmet veren Belediye Başkanı Dinçer, trafiği rahatlatacak ve olası kazaları önlemek adına şehrin mahallelerinde önce altyapısını iyileştiriyor daha sonra yolar düzeltiyor.

Vehbi Bey Caddesinde Belediye ekipleri altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışması yaparak yolları daha konforlu ve düzenli hale getiriyor. Belediye Başkanı Vehbi Bey caddesinde gerçekleşen çalışaysa yönelik yaptığı açıklamada; “Aksaray’ımızın her karışına hizmet etmenin gayreti içerisindeki ekiplerimiz; Vehbi Bey Caddemizde altyapı çalışması sonrası asfalt serim çalışmamız başladı. Çalışmamız sonrası yolumuzu daha konforlu bir şekilde hizmetinize açacağız, sabrınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Haber: Fatma Altınok