Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Korkunç kazada milli kick boksçu hayatını kaybetti

Kayseri ilinde meydana gelen

Kayseri ilinde meydana gelen korkunç kazada milli kick boksçu Buket Kaya (21) hayatını kaybetti.

Kayseri’de tıra arkadan çarpan otomobilin içinde bulunan milli kick boksçu Buket Kaya hayatını kaybederken, 2 kişinin de ağır yaralandığı öğrenildi.

Olay, Dün saat 23.30 sularından Melikgazi ilçesi Gökkent Mahallesi Nalçık bulvarında meydana geldi. R.Ö. idaresindeki 50 ADC 978 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden K.Ö. idaresindeki 03 ABN 358 plakalı TIR’a arkadan çarpması sonucu kaza meydana geldi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 acil çağrı merkezine durumu bildirdi.

Kısa süre içerisinde olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde otomobilin içinde bulunan milli kick boksçu Buket Kaya’nın (21) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan R.Ö. ile M.T. de Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılırken TIR şoförü K.Ö. gözaltına alındı. Polis olayla ile ilgili inceleme başlattı.

Kayseri Spor A.Ş. olaya yönelik yaptığı açıklamada, “Kulübümüz bünyesinde milli sporcumuz olan Buket Kaya’nın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcumuza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, tüm yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dileriz” şeklinde konuştu.

Buket Kaya Kimdir:

Wushu Kung Fu dalında Avrupa Şampiyonluğu olan Buket Kaya, 2019’da Rusya’nın başkenti Moskova’daki 5’inci Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. Buket Kaya, geçen yıl Ekim ayında ise  Balkan Şampiyonluğunu elde eden başarılı bir sporcuydu.

Haber: Fatma Altınok