Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PTT 183 yaşında!

PTT 183. yıl dönümünü

PTT 183. yıl dönümünü kutluyor. 23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti adıyla kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 183’üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Genel Müdür Gülten, PTT ‘nin 183. yıl dönümüne yönelik bir açıklama yaptı.

23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti adıyla kurulan, Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), 183’üncü kuruluş yıl dönümü olarak kutlanıyor.

PTT’nin kuruluş yıl dönümüne yönelik açıklamada bulunan PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında yenilikçi çözümler ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı geçmişte olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz” dedi.

Osmanlı Devleti döneminde 23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti adıyla iletişim ve haberleşmeyi sağlamak adına kurulan PTT AŞ, bugün ise, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Türkiye’nin dört bir yanında, geniş hizmet ağı ile posta, kargo, lojistik ve e-ticaret gibi birçok sektörde vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına hizmet veriyor.

PTT AŞ’nin 183. kuruluş yıl dönümüne yönelik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıklamalarda bulundu. PTT’ni kuruluş yıl dönümüne yönelik konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu , “PTT’mizin geçmişte elde ettiği başarıları ile geleceğini şekillendirirken iletişim ve haberleşme alanlarında sunduğu hizmetleri ile vatandaşlarımıza karşı sorumluluğunun ne kadar büyük ve önemli olduğunun farkındayız. Bundan dolayı geçmişte olduğu gibi gelecekte de aynı özveri ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu özel gün vesilesiyle, siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Sizler olmadan, PTT Ailemizin bugünkü başarısı ve itibarı mümkün olmazdı” şeklinde konuştu.

“Hizmetlerimizle Büyük Başarılara İmza Atıyoruz”

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten Şirketin kuruluş yıl dönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde iki asra yaklaşan tecrübemiz ışığında yurt içinde ve yurt dışında sunduğumuz hizmetlerimizle büyük başarılara imza atıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana hedefimiz; her koşulda ülkemizin çıkarlarına uygun bir şekilde hareket etmek, hizmetlerimizi her zaman milletimizin önceliklerine göre yürütmek ve onların ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olmaktır” şeklinde konuştu.

“Yenilikçi Çözümleri İle Vatandaşlarımıza En Kaliteli Hizmeti En Uygun Fiyatlarla Sunmayı Geçmişte Olduğu Gibi Bugün De Sürdüreceğiz”

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten konuşmasının devamında ise, “Destansı tarihine yaraşır hizmetleriyle bugüne de adını altın harflerle yazdıran değerli PTT Ailemizin 183. yılını kutluyor, memlekete hizmet aşkıyla perçinlenecek nice yıllar diliyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize kazandırdığı Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın yenilikçi çözümleri ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı geçmişte olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı.

Haber Merkezi