Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O Kupa Türkiye’ye gelecek!

Aksaraylı Gazeteci EUFAEURO 2024

Aksaraylı Gazeteci EUFAEURO 2024 kupasıyla

Avrupa futbol şampiyonası Haziran 2024 tarihinde başlayacak. Avrupa futbol şampiyonasına Almanya ev sahipliği yapacak. Türkiye A Milli futbol takımı da grup maçları sonunda Hırvatistan ve Galler’in önünde Almanya’da yapılacak Avrupa şampiyonasına katılmayı hak kazandı. Hırvatistan’ı deplasmanda 1-0 mağlup ettikten sonra A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) elemelerinde D Grubu’ndaki 7. maçında Konya’da Letonya’yı 4-0 mağlup etti. Türkiye böylece Almanya’da düzenlenecek EURO 2024 finallerine katılma hakkı kazandı.

Almanya’nın ev sahipliği yapacağı Avrupa Şampiyonası Kupası Almanya’nın Leipzig şehrinde maketi sergileniyor.

Almanya’daki Türklerle birlikte, Türkiye’den de Almanya’ya giden Türkler UEFA UERO 2024 kupasının önünde anı ölümsüzleştiriyor.

İşte o kupa önünde hatıra fotoğrafı veren isimlerden birisi de Aksaray’ın Eskil ilçesinden, Gazeteci Gürsel Özkan oldu. Gürsel Özkan dayısı ile birlikte Avrupa UEFA UERO 2024 kupasının önünden fotoğraf vererek, İnşallah bu kupayı Türkiye alacak diye de iddialı şekilde konuştu.

Bizlerde gazeteci arkadaşımız, dostumuz Gürsel Özkan’ın o güzel duygularına katılıyor ve Türklerin yoğunlukta olduğu Avrupa ülkesi Almanya’da Türkiye A Mili futbol takımının başarılı sonuçlar alacağını ve kupayı Türkiye ye getireceğine inanıyoruz. Haber: Ağustos GERÇE