Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da düğün sonrası kanlı saldırı; Zanlılar yakalandı!

Düğün Merasimi Sonrası iki

Düğün Merasimi Sonrası iki grup arasındaki tartışma kanlı saldırıya dönüştü.

Aksaray, 21 Ekim 2023 tarihinde, Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5201 Sokakta düzenlenen bir düğün merasiminin ardından korkunç bir olaya sahne oldu.

İddialara göre, düğün yerinden ayrılan bir grup arkadaş, başka bir grup tarafından yapılan silahlı saldırıya maruz kaldı. Saldırının arkasında, gruplar arasındaki sözlü tartışmanın ve küfürleşmenin yattığı belirtiliyor.

Saat 23:00 sularında meydana gelen bu üzücü olayda, şüpheli şahısların düğün yerinden ayrılırken, iddialara göre Kemal B.’in belinden çıkardığı tabanca ile arkadan ateş ettiği bildirildi. Bu saldırı sonucunda Ayhan Alyanak sağ kol kısmından, Dursun Canlı ise sağ göğüs üst kısmından vurularak hayati tehlike arz eden şekilde yaralandı.

Olay yerine hızla gelen polis ekipleri ve 112 sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine nakletti. Ancak, Dursun Canlı’ya yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralı ise şu an için iyi durumda olduğu belirtildi.

Olayın ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin peşine düştü. Fiziki, teknik ve istihbarı çalışmalar sonucunda, şüpheli üç kişi olan Mahmut B. (47), Mehmet B. (29) ve Kemal B. (26) başarılı bir operasyonla gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar, Emniyet tarafından işlemleri tamamlanarak Adli makamlara sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber: Ağustos Gerçe