Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksarayspor oynadı, Alanya Kestelspor kazandı

Aksaray Belediyespor 0- Alanya

Aksaray Belediyespor 0- Alanya Kestelspor-2

Aksarayspor oynadı, Alanya Kestelspor kazandı

U19 Gelişim liginde bu sezon ilk defa mücadele eden Aksaray Belediyespor U19 yaş grubu futbol takımımız bugün Aksaray’da konuk ettiği Alanya Kestelspor takımına 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Karşılaşma boyunca atak oynayan, kazanmak için mücadele eden Aksaray Belediyespor futbol takımı rakibinin ilk yarıda ceza alanı dışından atılan iki şuta engel olamadı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Teknik direktörlüğünü İbrahim Okur’un yaptığı Aksaray Belediyespor U19 futbol takımı daha Bahtiyar Akın, Resul kerim İnceöz, Sinan Baki Usluer, Abdullah Kaygusuz, Süleyman Alagöz, Emirhan Aslan, Muhammed Emin Canlıer, Serkan Akkuş, Furkan Aygün, Şambaz Barlin, Eray Çelik onbiri ile mücadele etti.

Takımda Muhiddin Miraç Çetin, Eyüp Yiğit Yalçın, Ahmet Efe Bektaşlı, Muhammed Buğra Köprübaşı, Hakdan Arda Atçeken, Mehmet Akif Küçük, Berat Kılıç, Mehmet sarı, Yasin Sarı, Batuhan Batman’da oyuna yedek başladı.

Dağılgan 1 Nolu sahada oynanan karşılaşmada Aksaray Belediyespor 90 dakika boyunca atak oynadı. Kestelspor ise savunma da dikkatli olup, kontra ataklarla gol aradı. Kestelspor önce 25’nci dakika da Cemre Cenk Eroğlu ve 30’ncu dakika da Kerem Sert’in ceza alanı dışından attığı iki şutla maçı 2-0 kazandılar.

Karşılaşmada, Aksaray Belediyespor 90 dakika boyunca verdiği mücadelenin karşılığını mağlubiyet alınca sahadan üzgün olarak ayrıldılar.

Temsilcimiz ligde bundan önce Uşakspora sahasında 3-2 mağlup olmuş deplasmanda Çorumspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Haber: Ağustos GERÇE