Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Karataş, Lider ülke Türkiye yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Burhanettin Karataş, Kalealtı caddesi esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti.
MHP İl Başkanı Karataş’a esnaf ve vatandaş ziyaretleri esnasında İl Başkan Yardımcıları ve TÜRKAV Aksaray İl Temsilcileri eşlik etti.

14. Olağan Kongre sonucunda İl Başkanı olarak göreve başlayan Burhanettin Karataş’a ziyaretler gerçekleşmeye devam ediyor. İl Başkanı Karataş, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Kalealtı caddesi esnaflarını tek tek gezen İl Başkanı Karataş ve beraberindeki heyet, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Aksaraylı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören İl Başkanı Karataş, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada; “Aksaray Merkez İlçemiz Kalealtı Caddesi esnaflarımızı ve hemşehrilerimizi İl Başkan Yardımcılarımız ve TÜRKAV Aksaray İl Temsilcimiz ile birlikte ziyaret ettik. Hal hatır sorup, dertlendik, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyip çözümü noktasında istişarelerde bulunduk. Bizleri güler yüz ve nezaketleriyle karşılayan tüm esnaflarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah hayırlı işler ve bol kazançlar nasip etsin” dedi.
Haber: Fatma Altınok