Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli Eğitim Bakanlığı Aksaray’da verilen eğitimi yakından takip ediyor!

Milli Eğitim Bakanlığı Temel

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Yunus Derekaya ve Bayram Gündoğar ile Şube Müdürleri Ahmet Bişkin ve Süleyman Baran, İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin Alpaslan ile birlikte Yavuz Sultan Selim Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti.

2023- 2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Aksaray ilinde Bakanlık tarafından Daire Başkanları ve Şube Başkanları ziyaret ederek okullarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
İl Milli Eğitim Müdürü olarak Aksaray ilinde yeni göreve başlayan Metin Alpaslan Aksaray’da eğitim alanında verilen hizmeti yakından takip ediyor. Bunun yanı sıra Bakanlık tarafından Aksaray ilinde ziyarete gelen Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanları ve Şube Müdürleri ile birlikte Yavuz Sultan Selim Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyarette bulundu.
Yavuz Sultan Selim Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaretinde ilk önce okul pansiyon binasında incelemede bulunana heyet, pansiyon odalarını, yemekhaneyi ve diğer hizmet odalarını gezerek, pansiyon hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Öğretmenler odasında okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya geldi. Öğretmenlerin istek ve taleplerini dinleyen Daire Başkanları, okul bahçesinde öğrenciler ile bir araya gelen Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve İl Müdürü Alpaslan öğrencilerle sohbet ederek yakından ilgi gösterdi.
Daire Başkanları, İl Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri İsrail ve Filistin arasında savaştan etkilenen ve Filistin halkına yönelik yapılan işgal yaklaşımı sonucunda hayatını kaybedenler ve özellikle çocuklar için, bayrak töreninde bir dakikalık saygı duruşu ve hemen ardından İstiklal Marşına eşlik etti.
Daire Başkanları, okulda yürütülen çalışmalar için yetkililere teşekkür ederek başarılı bir eğitim öğretim yılı dileklerini iletti.
Haber: Fatma Altınok