Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Aksaray’ımıza güzel hizmetler yapacağına inanıyorum”

Aksaray Tabipler Odası Başkanı

Aksaray Tabipler Odası Başkanı Op. Dr. Rıfkı Karabatak ve yönetim kurulu üyeleri, mesleği doktor olan Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Tabipler Odası yönetim kurulunu Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a yaptığı ziyaretle ilgili olarak paylaşımda bulunan, Tabipler Odasının başkanı Op. Dr. Rıfkı Karabatak, Aksaray Tabip Odası yönetimi olarak ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bir Aksaraylı ve meslektaş olarak atanmasından ziyadesiyle memnun olduğumuzu bildirdik.
Sayın Rektör “Sizinle tanışmış mıydık” diye sordu. Ben de net bir şekilde gıyaben sizi biliyorum ama tanıştığımızı hatırlamıyorum dedim. Sonra Sayın Rektör 1997’de Erzincan’da nasıl tanışıp muhabbet ettiğimizi neler konuştuğumuzu kimlerin hazır bulunduğunu hatırlattı. Daha sonra nerelerde hal hatır sorduğumuzu hatırlatıp bir de Rıfkı Abi diye hitap edince yaşadığım mahcubiyeti anlatamam. Üstelik bir de yaşlandığımı ve hafızamın zayıfladığını düşünmem cabası. Ancak güzel sohbeti, nezaket ve zarafeti için çok teşekkür ediyorum. Aksaray’ımıza çok güzel hizmetler yapacağından şüphem yoktur” dedi.

Haber: Hakan Hidayet Deniz